Nei til atomvåpen i media

Om atomvåpen i media

 • 40 år gamal atomdriven russisk krigsubåt forbi Stad -smp.no/nyheter ...SunnmørspostenRussland sender 40 år gamal atomdriven ubåt langs Norskekysten til militærparade.og mer »

 • Siste.noSiste - Norge og atomvåpenSiste.noEt klart flertall i FN vedtok nylig en avtale om å forby atomvåpen. Norge var blant landene som boikottet avstemningen.FN vedtok forbud mot kjernefysiske våpen: - Norge sier ja til ...Dagbladet.noalle 2 nyhetsartikler »

 • Nea RadioNord-Korea og Norge - sammen for atomvåpenNea RadioFredag 7. juli stemte 122 av FNs medlemsland for en avtale som forbyr atomvåpen internasjonalt. I klartekst betyr dette at et soleklart flertall av verdens land og folk, ikke minst i den tredje verden, har sagt klart fra om at atomvåpens eksistens er ...

 • Den Norske KirkeGlad for forbud mot atomvåpenDen Norske KirkeGlad for forbud mot atomvåpen. 10.7.2017. - Det er svært gledelig at 122 av FNs medlemsstater har vedtatt et forbud mot atomvåpen, sier leder i Mellomkirkelig råd for Den norske kirke, Kristine Sandmæl. Demonstranter fra ICAN (International Campaign ...

 • Bergens TidendeEt våpen uten framtidBergens TidendeFredag 7. juli forelå et endelig forbud mot atomvåpen. Dette er et resultatat flere ukers intense forhandlinger mellom to tredjedel av verdens stater. Det er veldig synd at utenriksminister Børge Brende (H) valgte å boikotte forhandlingene, men det ...

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
 • Dagens NæringslivAnalytikerne venter økt produksjon for StatoilDagens NæringslivEnheten er brukt for å sammenligne mengden energi som kan produseres ved forbrenning fra forskjellige typer energikilder som for eksempel kull, olje, gass, kjernekraft, vannkraft og mer. Kilde: Store Norske Leksikon. Vis mer. Les også: Disse kjemper om ...og mer »

 • ABC NyheterUSA innfører nye sanksjoner mot Iran, men beholder atomavtalenABC NyheterMyndighetene i Iran har hele tiden avvist at de har slike planer og forsikret at programmet dreier seg om kjernekraft og andre fredelige formål. I 2015 ble det etter mange års samtaler enighet om en avtale mellom Iran, USA, Russland, Kina, Frankrike, ...og mer »

 • MyNewsdesk (pressemelding)​​Rolls-Royce har inngått serviceavtale med to offshoreselskapMyNewsdesk (pressemelding)Virksomheten har fem hovedområder: sivil luftfart, militær luftfart, marine, power systems og kjernekraft. - I Norge er det omlag 2 300 Rolls-Royce ansatte, hvorav 1 600 i Møre og Romsdal. Flertallet av disse jobber Rolls-Royce Marine AS i Marine ...og mer »

 • FolkekraftMorgenbladetMange kalte det en panikkreaksjon da Angela Merkel etter Fukushima-ulykken i 2011 stengte halvparten av Tysklands kjernekraftverk på dagen og besluttet å fase ut resten innen 2022. Tyskerne forstår seg ikke på kjernekraft, ble det sagt. De lar frykten ...

 • Sysla«Slik styrer verden strømprisen»SyslaNye sikkerhetskrav gjør at den svenske kjernekraften står foran enorme investeringer om de fortsatt skal kunne produsere etter 2020. Sveriges betydelige utbygging av ny kraftproduksjon og de begrensede mulighetene til å kunne eksportere ...og mer »

Om atomvåpen i utlandet

Feil
 • Feil ved lasting av datamating
Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Flere nyheter fra NTA