Om atomvåpen i media

  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • ABC NyheterTrump lover Kim «sterk» beskyttelse hvis han kvitter seg med atomvåpenABC NyheterUSAs president Donald Trump sier Nord-Koreas leder Kim Jong-un vil få «beskyttelse som er veldig sterk» hvis han kvitter seg med atomvåpen. Den amerikanske presidenten avviser samtidig at den såkalte Libya-modellen for atomnedrustning vil gjelde for ...- Ingen interesse av å møte Trump hvis ikke USA også kvitter seg med sine ...Dagens NæringslivSprenger atomfjellet uker før Trump-toppmøtet: - Kim må helt klart tenke seg omDagbladet.noSør-Korea: Vil jobbe hardt for vellykket møte mellom Trump og KimAftenbladet.noalle 80 nyhetsartikler »

  • AftenpostenLuftambulanse-selskap svartelistet for å produsere deler til atomvåpenAftenpostenVi har utelukket Babcock International siden 2013 på bakgrunn i deres involvering i produksjon av atomvåpen, opplyser kommunikasjonssjef Harald Martens Holm i Storebrand til VG. I juni 2017 vant det britiskeide selskapet Babcock Scandinavian Air ...Luftambulanse-selskap svartelistet for atomvåpenproduksjonABC NyheterKlart for nye forhandlinger mellom Flygerforbundet og Babcock ...Frifagbevegelse.noLuftambulanse-selskapet svartelistet: Produserer også atomvåpen - VGVGalle 7 nyhetsartikler »

  • AftenpostenÅ forby atomvåpen er ren idealisme | Tage S. JensenAftenpostenVår verden blir dessverre mer og mer utrygg. Retorikken blir tøffere og skarpere, samtidig som en av våre nærmeste allierte oppfører seg alt annet enn normalt. Norge må ta utfordringene på alvor, for konsekvensene kan bli fatale. Ikke kun for oss, men ...

  • Bergens TidendeVanskelig å kontrollere Nord-Koreas atomvåpenBergens TidendeDen tidligere sjefen for FNs våpeninspektører i Irak, Hans Blix, vurderer at det blir langt vanskeligere å kontrollere Nord-Korea for atomvåpen enn det var i Irak. – Nord-Korea er et lukket land, som vi på forhånd ikke kjenner på langt nær så godt som ...

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • TV 2– Skal du leke med den med tissen din?TV 2Det er et radioaktivt grunnstoff, som Norge har en av verdens største reserver av, og jeg så på mulighetene og utfordringene ved å bruke det som brensel i kjernekraftverk, sier hun. – Betyr det at du vet hvordan man kan lage en atombombe? – Både ja og nei.

  • Dristig vegvalg av Miljøpartiet De GrønneRomsdals BudstikkePolitisk har Miljøpartiet De Grønne (MDG) kjempet en viktig kamp for kjernesakene sine, blant dem motstand mot kjernekraft og oljeutvinning, en mer klima- og miljøvennlig politikk, og mot forbrukssamfunnet. MDG håper partiet kan overbevise 10 prosent ...og mer »

  • Tu.noKjernekraft: Utrygg, upålitelig, dyr og skitten - og på vei utTu.noI følge Erik Tunstad, i kommentaren «Ja til atomkraft» 28. april, er kjernekraften trygg, pålitelig, billig og ren. Den forurenser mindre enn noen annen energiform, og gir nesten ikke karbonavtrykk. Motstandere av atomkraft vet for lite og er redde for ...og mer »

  • - Nach Norwegen! For å lære om energiløsninger...forskning.noDet første kraftverket som ble stengt var Obrigheim i Baden-Württemberg i 2002, og det siste som er planlagt utfaset er Neckarwestheim kjernekraftverk i samme delstat. Så selv om delstaten og Tyskland for øvrig har bygget ut både sol- og vindkraft i ...

Om atomvåpen i utlandet

Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Flere nyheter fra NTA