Om atomvåpen i media

  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Dagbladet.noEn pøbel som kryperDagbladet.noDerfor respekterer han Putin, som disponerer like mange atomvåpen som ham selv, mer enn han respekterer sine nærmeste allierte. Derfor kryper han for en autokrat med en begrenset legitimitet basert på et manipulert demokrati. For Russland er dette ...

  • AftenpostenBør Norge lytte til Trump? | Fredrik S. HeffermehlAftenpostenUSAs president Donald Trump sa noen dager før mandagens toppmøte med Russlands Vladimir Putin at den ultimate suksess i Helsingfors ville være en slutt på atomvåpen, overalt i verden, og slutt på alle kriger. Lovende. For å følge opp bør han snarest ...

  • ABC NyheterDette skal Trump og Putin snakke om | ABC NyheterABC NyheterAtomvåpen, manipulering av valg, krigen i Syria og russisk aggresjon mot Ukraina. Det er rettene som står på menyen når Donald Trump møter Vladimir Putin.Dette skal Trump og Putin snakke omAftenbladet.noTrump: - Verden ønsker et bedre forhold mellom oss og RusslandNRKDette vil Trump og Putin snakke omBergens TidendeAftenpostenalle 232 nyhetsartikler »

  • KlassekampenMoon ber Trump og Kim prøve hardere i atomvåpenforhandlingeneKlassekampenSør-Koreas president Moon Jae-in ber lederne i USA og Nord-Korea om å jobbe hardere for å oppnå et gjennombrudd i forhandlingene om nordkoreanske atomvåpen. Publisert: 13 Juli 09:56. Sør-Koreas president Moon Jae-in ber lederne i USA og ...Trump offentliggjør høflig brev fra KimDagens Næringslivalle 5 nyhetsartikler »

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Tu.noNoreng: «Norske oljekutt er ikke god klimapolitikk!»Tu.noDet er uvisst om ekspertene mener at også norsk gassutvinning bør fases ut, til ulempe for kraftgenerering i Europa, eventuelt til fordel for kjernekraft og kull. I et hvert fall er det problematisk å opprettholde en gassvirksomhet som ikke utnytter oljen.

  • ABC NyheterDisse bilene er miljøverstinger | ABC NyheterABC NyheterMye har handlet om miljø på bilfronten de siste årene. Elbilene som ikke har lokale utslipp er i den ene delen av skalaen – dieselbilene i den andre. Men er det ...

  • Tu.noDet revolusjonerende prisfallet innen havvind overrasket alle – nå kan vi bli ...Tu.noMed kjernekraft, vannkraft og andre fornybare energikilder så ser de for seg at lavkarbon-andelen av verdens kraft vil nå 71 prosent. Dette dramatiske skiftet vil komme av en fortsatt fallende energipris på solkraft, billigere vindkraft og enda ...og mer »

  • ABC Nyheter84 prosent av strømmen Norge forbrukte i 2017, var fossil- eller atomkraftABC Nyheter57 prosent av kraften norske husholdninger, bedrifter og etater forbrukte i 2017 uten å ha kjøpt såkalt opprinnelsesgaranti, stammet fra fossile varmekraftverk. 27 prosent kom fra kjernekraft. Bare 16 prosent av strømmen det ikke var kjøpt garanti for ...

Om atomvåpen i utlandet

Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Flere nyheter fra NTA