Nei til atomvåpen i media

Om atomvåpen i media

 • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

 • Undersøker om Trump bør ha adgang til atomvåpen aleneNRKDet er bare presidenten som kan gi ordre om å bruke atomvåpen, og det er ingen som har lov til å stoppe ordren. Under høringen ble det lest opp twittermeldinger fra presidenten der blant annet han truer Nord-Korea med total ødeleggelse, og at diplomati ...

 • VGSenator om Trumps atommuligheter: – Bekymret for at han er ustabilVGReduser skriftstørrelse. Øk skriftstørrelse. Del på Facebook Del på Twitter. WASHINGTON, D.C. (VG) I en høring i Senatet tirsdag ga flere uttrykk for at de ønsker å begrense presidentens makt til å bruke atomvåpen. En pensjonert general var blant dem ...og mer »

 • Dagbladet.noNord-Korea raser mot Trumps Asia-turné: - Han trygler om en ...Dagbladet.no(Dagbladet): Donald Trumps 13 dager lange Asia-turné nærmer seg slutten. På turen har han så langt vært innom Japan, Kina, Sør-Korea og akkurat nå ...og mer »

 • VGVG i Nord-Korea: – Atomvåpen er dessverre nødvendigVGHan mener landene i regionen forstå at Nord-Koreas atomvåpen er til selvforsvar. – Uansett hvor mye falsk informasjon som spres om oss, vil alle landene i vår region skjønne hvorfor vi har atomvåpen. Det er for å beskytte oss, og det er dessverre ...- Ikke undervurder oss, og ikke test ossDagbladet.noTrump med uklare signaler om Nord-KoreaHegnar OnlineVæret satte stopper for Trumps «overraskelse»SunnmørspostenNorge IDAGalle 70 nyhetsartikler »

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
 • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

 • SyslaTriste utslippstall fra energibyrå - SyslaSyslaJournalist/redigerer i Norsk Klimastiftelse. Bakgrunn som journalist, forskningsformidler og researcher fra blant annet Bergens Tidende, Universitetet i Bergen og ...og mer »

 • Fem på fredag: Samling i BonnEnergi og klimaFor det andre har tysk kullindustri lobbet lenge for å opprettholde kulldriften, fordi de frykter for landets energiforsyning som konsekvens av Tysklands plan for å fase ut kjernekraft, og det er et argument som blir hørt i Forbundsdagen ...

 • Tu.no– Urealistisk å planlegge for en framtid uten renessanse for kjernekraft eller ...Tu.noDNV GL (Det norske Veritas), har i en nylig publisert studie, Energy Transition Outlook 2017, lagt fram sitt syn på energiutviklingen i verden fram mot 2050. Utgangspunktet, og egentlig fasiten som en skulle fram til, er å vise hvordan Paris-avtalen ...og mer »

 • VGUSA vil reklamere for kull på FNs klimakonferanseVGArrangementet som heter «Veien til renere og mer effektiv utvinning av fossilt brensel og kjernekraft – som klimatiltak», oppfattes som en fornærmelse av mange som skal delta på den årlige klimakonferansen som i år arrangeres i Bonn i Tyskland.og mer »

Om atomvåpen i utlandet

Feil
 • Feil ved lasting av datamating
Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Flere nyheter fra NTA