DelTirsdag 10. desember deles Nobels fredspris ut i Oslo Rådhus til Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) for sitt arbeid for å avskaffe masseødeleggelsesvåpen. Nei til Atomåpen og Norges Fredsråd inviterer deg til å delta på det tradisjonsrike fakkeltoget kl. 18:00 den 10. desember.Toget går fra Jernbanetorget og ender opp på Karl Johans gate foran Grand Hotel, hvor vinneren vil komme ut på balkongen for å ta i mot hyllesten.

Program:
18:00 - Åpning v/ Hedda Bryn Langemyr, daglig leder i Norges Fredsråd

18:05: Appell ved Liv Tørres, generalsekretær i Norsk Folkehjelp

18:10: Appell v/ Jørn Siljeholm, tidligere våpeninspektør for FNs sikkerhetsråd

18:15 Appell v/ Stine Rødmyr, styreleder i Nei til Atomvåpen
18:20: Avmarsj i retning Grand Hotel.

Enkeltmennesker og organisasjoner inviteres med dette til å tilslutte seg fakkeltoget ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Spre gjerne også invitasjonen til dine medlemmer og andre interesserte.

Nei til Atomvåpen og Norges Fredsråd har tatt på seg å arrangere fakkeltoget i år, og har begge en anstrengt økonomi. Vi setter derfor stor pris på om du ønsker å gi et lite eller større bidrag til arrangeringen av fakkeltoget. Det kan gjøres ved å sette inn penger på kontonummer 9365 1277467 merket ”Fakkeltog 2013”.

Med vennlig hilsen,

Lars Gaupset, daglig leder i Nei til Atomvåpen    
Hedda Bryn Langemyr, daglig leder i Norges Fredsråd

Del

Medieklipp Utland

Medieklipp Atomvåpen

  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Dagbladet.noEn pøbel som kryperDagbladet.noDerfor respekterer han Putin, som disponerer like mange atomvåpen som ham selv, mer enn han respekterer sine nærmeste allierte. Derfor kryper han for en autokrat med en begrenset legitimitet basert på et manipulert demokrati. For Russland er dette ...

  • AftenpostenBør Norge lytte til Trump? | Fredrik S. HeffermehlAftenpostenUSAs president Donald Trump sa noen dager før mandagens toppmøte med Russlands Vladimir Putin at den ultimate suksess i Helsingfors ville være en slutt på atomvåpen, overalt i verden, og slutt på alle kriger. Lovende. For å følge opp bør han snarest ...

Medieklipp Kjernekraft

Google Nyheter
  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Tu.noNoreng: «Norske oljekutt er ikke god klimapolitikk!»Tu.noDet er uvisst om ekspertene mener at også norsk gassutvinning bør fases ut, til ulempe for kraftgenerering i Europa, eventuelt til fordel for kjernekraft og kull. I et hvert fall er det problematisk å opprettholde en gassvirksomhet som ikke utnytter oljen.

  • ABC NyheterDisse bilene er miljøverstinger | ABC NyheterABC NyheterMye har handlet om miljø på bilfronten de siste årene. Elbilene som ikke har lokale utslipp er i den ene delen av skalaen – dieselbilene i den andre. Men er det ...og mer »

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Ta kontakt med oss

Flere nyheter fra NTA