Del

Nei til Atomvåpen (NTA) søker ny daglig leder med tiltredelse snarest. Vi leter etter en person som er engasjert i NTAs formål og oppgaver, som trives med å jobbe i et målrettet og idealistisk miljø. Vi holder til på Fredshuset som er et dynamisk og spennende møtested for ulike fredsorganisasjoner. Foto: ICAN

 

Stillingen lyses ut som et ett års vikariat, med mulighet for fast tilsetting senere.

Arbeidsoppgaver

 • Forberede og følge opp saker for styret
 • Oppdatere nettsider og sosiale medier
 • Utgi NTAs medlemsblad
 • Oppfølging av medlemmer og lokallag
 • Holde kontakten med NTAs internasjonale nettverk
 • Koordinere arbeid med politisk påvirkning

Kvalifikasjoner

 • Noe høyere utdanning (bachelor- eller mastergradsnivå)
 •  Erfaring fra organisasjonsarbeid, f. eks kampanje- eller prosjektledelse
 • Må ha grunnleggende IT-ferdigheter
 • Erfaring med budsjett og regnskap en fordel, men ingen forutsetning

Relevant arbeidserfaring kan kompensere for mangel på høyere utdanning. Noe reisevirksomhet i utlandet og i Norge må påregnes, for eksempel deltakelse på konferanser og besøk hos lokallag eller foredragsvirksomhet.  Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen som ny daglig leder i NTA kan gis av styreleder Stine Rødmyr, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 918 70 774.

Søknadsfrist er 19. mai 2014. Søknad, med CV og attester sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del

Medieklipp Utland

Medieklipp Atomvåpen

 • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

 • High North NewsKronikk: Back to basic – Nord-Norge i spenningsfeltet mellom stormakteneHigh North NewsDet store spillet og potensielle konflikter mellom stormaktene handler mye om avskrekking av atomvåpen. Det påvirker vår situasjon i stor grad, fordi mange av disse våpnene – og særlig hovedarsenalet for Russland sin andreslagsevne, de strategiske ...

 • AftenpostenFra verdens farligste mann til fredshåp. Her er historien om hvordan Nord ...AftenpostenDet startet med at Kim Jong-un uttalte i sin nyttårstale at Nord-Korea «kan nå hele USA med våre atomvåpen, og atomknappen er alltid på skrivebordet mitt». USAs president, Donald Trump, svarte i kjent stil på Twitter: «Kan noen fra hans utsultede og ...«Jeg tror at det kanskje er små spionkameraer gjemt i veggene»AdresseavisenTrekant med Trump og KimDagbladet.noalle 10 nyhetsartikler »

Medieklipp Kjernekraft

Google Nyheter
 • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

 • Aftenbladet.noIkke dårlig luft fra cruiseskipAftenbladet.noPå hvilken måte mener du at landstrøm har betydning for klimagassutslipp, når energimiksen i Norge fortsatt har en overvekt av kjernekraft og fossil varmekraft gjennom koblingen til Europa? – Også Europa blir renere og renere. Landstrøm er langt fram, ...

 • Skyhøge straumprisar ... men få klagarHallingdølenTørt vêr og lite nedbør gjer at mindre vasskraft må supplerast med andre og dyrare energiberarar som kjernekraft, kol, gass og vindkraft. Desse har vanlegvis utfylt kvarandre, men i sommar har det også vore enkelte problem med desse, seier Moen.

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Ta kontakt med oss

Flere nyheter fra NTA