Del

Vil du arbeide mot verdens verste masseødeleggelesvåpen? Interessert i internasjonal politikk og organisasjonsbygging?

Nei til atomvåpen arbeider for forbud mot og avskaffelse av atomvåpen, og er også motstander av atomkraft. Organisasjonen har eksistert siden 1979 og har et økende antall medlemmer. 

Nei til Atomvåpen (NTA) søker ny daglig leder. Vi ønsker en person som er engasjert i NTAs formål og oppgaver og som trives med å jobbe i et målrettet og idealistisk miljø. Vi holder til på Fredshuset i Oslo, møtestedet for ulike fredsorganisasjoner. Daglig leder er eneste ansatt i organisasjonen, men samarbeider tett med styret. 

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for gjennomføring av NTAs prosjekter
 • Ansvar for informasjonsarbeid, inkludert oppdatering av nettsider og sosiale medier
 • Oppfølging av medlemmer og lokallag
 • Politisk påvirkningsarbeid
 • Holde kontakten og samarbeide med NTAs internasjonale nettverk
 • Utgi NTAs medlemsblad
 • Foredragsvirksomhet

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning fra relevante fagområder (bachelor- eller mastergradsnivå). Relevant erfaring kan kompensere for dette. 
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid, for eksempel kampanje- eller prosjektledelse og politisk påvirkningsarbeid  
 • Erfaring med administrasjon og økonomistyring er en fordel
 • Initiativrik og med evne til selvstendig arbeid 

Vi tilbyr

 • Spennende utfordringer og arbeid med et viktig spørsmål som er høyt oppe på agendaen både nasjonalt og internasjonalt
 • Mulighet til å prege en organisasjon i utvikling  
 • Arbeid i et levende og idealistisk miljø på Fredshuset i Oslo
 • Fleksibel arbeidstid   

Noe reisevirksomhet både nasjonalt og internasjonalt må påregnes ved deltakelse på konferanser, besøk hos lokallag og i forbindelse med foredragsvirksomhet. Lønn etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med: 

Daglig leder Anne Gerd Grimsby Haarr. Tlf: 98473665. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Eller styreleder Stine Rødmyr. Tlf: 91870774. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist er mandag 4. mai 2015. Ansettelse snarest mulig. Søknad med CV og eventuelle attester sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Del

Medieklipp Utland

Medieklipp Atomvåpen

 • BergensavisenDenne cruisebåten kommer i fredBergensavisenNedrusting og ikke-spredning av atomvåpen er en svært viktig sak i Japan og de har utnevnt ungdommer til «Unge spesialutsendinger for en verden uten atomvåpen». De er også om bord i fredsskipet som dukker opp i Bergen. – Det er viktig å engasjere ...

 • Aftenbladet.noJapan varsler handling etter nordkoreansk oppskytingNRKNord-Korea har igjen gjennomført en oppskyting, i retning Japanhavet. Japans statsminister Shinzo Abe sier det er tid for handling mot landet. Kim Jong-Un. Hittil i år har Nord-Korea gjennomført to tester av atomvåpen og en rekke testoppskytinger av ...- Nord-Korea har avfyrt nytt missilDagbladet.no– Nord-Korea testet nytt luftvernvåpenABC Nyheteralle 26 nyhetsartikler »

 • Dagbladet.no- Vi kan ikke la en galning med atomvåpen holde påDagbladet.noJeg tror vi hadde en tidligere president som ikke skjønte seg på dette, sier Trump. Mesteparten av samtalen dreier seg om en felles fiende, Kim Jong Uns Nord-Korea. - Vi kan ikke la en galning med atomvåpen holde på på den måten. Vi har 20 ganger mer ...Trumps hemmelige samtale om Nord-Korea er lekketTV 2Washington Post: Slik var samtalen mellom Trump og DuterteVG– Trump roste Duterte for effektiv narkopolitikkNRKalle 30 nyhetsartikler »

Medieklipp Kjernekraft

Google Nyheter
 • AftenpostenKjempemøller gir vindkraftrevolusjon til havsAftenpostenRegjeringen har bestemt seg for å fase ut landets forurensende kullkraftverk og erstatte dem med renere sol- vind og kjernekraft. For å få fart på sakene auksjonerer myndighetene ut kontrakter, der kraftprodusentene garanteres en gitt strømpris over en ...

 • VGHer er klimakuttene selv oljebransjen elskerVGBritenes pris på CO2-utslipp og subsidiering av ny energi har gjort det mulig, sammen med den uttalte vridningen bort fra kull og over på fornybar, kjernekraft og gass. En ny rapport fra det britiske oljeselskapet BP viser at politikken virker. Bruken ...

 • Norsk VVS (pressemelding) (Blogg)Rejlers markerer 75 årNorsk VVS (pressemelding) (Blogg)Oppdrag innen sektorer som kjernekraft, cellulose- og papirindustrien, infrastruktur for luftfart og jernbane samt et betydelig antall store, internasjonale oppdrag, var med å løfte Rejlers til et av Sveriges største konsulentselskaper. Rejlers ble ...

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Ta kontakt med oss

Flere nyheter fra NTA