Del

Vil du arbeide mot verdens verste masseødeleggelesvåpen? Interessert i internasjonal politikk og organisasjonsbygging?

Nei til atomvåpen arbeider for forbud mot og avskaffelse av atomvåpen, og er også motstander av atomkraft. Organisasjonen har eksistert siden 1979 og har et økende antall medlemmer. 

Nei til Atomvåpen (NTA) søker ny daglig leder. Vi ønsker en person som er engasjert i NTAs formål og oppgaver og som trives med å jobbe i et målrettet og idealistisk miljø. Vi holder til på Fredshuset i Oslo, møtestedet for ulike fredsorganisasjoner. Daglig leder er eneste ansatt i organisasjonen, men samarbeider tett med styret. 

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for gjennomføring av NTAs prosjekter
 • Ansvar for informasjonsarbeid, inkludert oppdatering av nettsider og sosiale medier
 • Oppfølging av medlemmer og lokallag
 • Politisk påvirkningsarbeid
 • Holde kontakten og samarbeide med NTAs internasjonale nettverk
 • Utgi NTAs medlemsblad
 • Foredragsvirksomhet

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning fra relevante fagområder (bachelor- eller mastergradsnivå). Relevant erfaring kan kompensere for dette. 
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid, for eksempel kampanje- eller prosjektledelse og politisk påvirkningsarbeid  
 • Erfaring med administrasjon og økonomistyring er en fordel
 • Initiativrik og med evne til selvstendig arbeid 

Vi tilbyr

 • Spennende utfordringer og arbeid med et viktig spørsmål som er høyt oppe på agendaen både nasjonalt og internasjonalt
 • Mulighet til å prege en organisasjon i utvikling  
 • Arbeid i et levende og idealistisk miljø på Fredshuset i Oslo
 • Fleksibel arbeidstid   

Noe reisevirksomhet både nasjonalt og internasjonalt må påregnes ved deltakelse på konferanser, besøk hos lokallag og i forbindelse med foredragsvirksomhet. Lønn etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med: 

Daglig leder Anne Gerd Grimsby Haarr. Tlf: 98473665. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Eller styreleder Stine Rødmyr. Tlf: 91870774. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist er mandag 4. mai 2015. Ansettelse snarest mulig. Søknad med CV og eventuelle attester sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Del

Medieklipp Utland

Medieklipp Atomvåpen

 • TV 2– Iran må aldri få eie atomvåpenTV 2USA og Israel kan kunngjøre med én stemme at Iran aldri må få være i besittelse av atomvåpen, aldri noensinne, sa Trump. Han fortsatte deretter til jødenes helligste sted Klagemuren i det okkuperte Øst-Jerusalem og Gravkirken der de kristne tror Jesus ...og mer »

 • - Et tidsspørsmål før Nord-Korea kan avfyre atomvåpen mot denne amerikanske ...NettavisenEt tidsspørsmål før Nord-Korea kan avfyre atomvåpen mot denne amerikanske basen. Missilet, når det er ferdig testet og satt i tjeneste, vil kunne true den amerikanske basen på Guam med kjernevåpen, sier norsk atomforsker. Publisert: om 14 timer.

 • iFinnmarkSammenlignet satellittbilder med atomvåpen-data: «Resultatet er skremmende»iFinnmarkNÆR NORGE: Okolnaya Bay ligger rundt 250 kilometer unna Kirkenes. The Independent Barents Observer melder om stor byggeaktivitet på flere atomlagringsplasser på Kolahalvøya. (Skjermdump The Independent Barents Observer). Av Alexandra ...

Medieklipp Kjernekraft

Google Nyheter
 • Varslar slutten på demokratiet i dyster framtidsfabelVårt LandDet minner såleis om Orwells nysnakk, med ein sterkt hypnotiserande effekt. Ati meiner det inneheld kjernekraft, og reint fysisk er i stand til å oppløyse eit sinn. Likevel betyr Gkabul, namnet på religionen, samtykke. – Å omsette ordet islam med ...

 • Tu.noSunniva Roses doktorgrad gir viktig informasjon om thorium som kjernebrenselTu.noAvhandlingen har fått en tittel som ikke vil vekke oppsikt i redaksjonene, Aspects of the Thorium Fuel Cycle, men et nærmere ettersyn viser at Rose utfordrer mange vedtatte sannheter om kjernekraft. Visste du for eksempel at FNs klimapanel peker på ...

 • CICEROStorbritannias nye fornybarpolitikkCICEROBritene har lenge hatt ambisiøse klimamål, men nå kutter de i støtten til fornybar energi, de vil bygge et nytt, rådyrt kjernekraftverk og de trekker seg ut av EU. Alt dette reiser tvil om retningen til Storbritannias fornybarpolitikk. Ministerrådet i ...

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Ta kontakt med oss

Flere nyheter fra NTA